Klant
Profielen

Een aantal van onze klantenprofielen beschreven.

Particulieren

Heeft u staalbouwkundige tekeningen nodig voor een verbouwing of uitbreiding van uw woning?
Wij zorgen voor de overzichts- en werkplaatstekeningen die voldoen aan het huidige bouwbesluit. Voor constructie berekeningen maken wij gebruik van gecertificeerde bureaus. Ook adviseren wij u wanneer u een bedrijf zoekt die de constructie kan plaatsen.
Voor een staalbouwkundig advies, bent u bij ons aan het juiste adres.
Heeft u een vraag of advies nodig, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op, komen vrijblijvend bij u langs om de plannen door te spreken en u krijgt een gespecificeerde offerte. Na goedkeuring gaan we aan de slag met uw project.

Constructiebureaus

Heeft u overzichtstekeningen, assemblagetekeningen, componenttekeningen, uitwerkingen van knooppunten of details nodig voor staalbouwkundige projecten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het contactformulier in of bel ons.
Wilt u een advies voor een staalbouwkundig probleem, ook dan kunt u altijd contact opnemen. Wij denken met u mee. 

Aannemersbedrijven

Voor al uw tekeningen op staalbouwkundig gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen o.a.
overzichtstekeningen, tekeningen van details en knooppunten, werkplaatstekeningen, shaft- en plaat/ cleattekeningen zodat u het staal kunt laten vervaardigen en plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring, hanteren korte lijnen en wij garanderen een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Wilt u graag met Rewitek aan de slag?

Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons bereiken via de knop hieronder